HIFK/white - PPV punainen

Siltamäki nap 2 N

Huima loppukiri!

Oli aikamoinen peli 18.8.2017 Siltamäen nurmikentällä, PPV/Punainen vastaan HIFK/White. Saimme aikaiseksi pelin, jonka ainakin itse muistan pitkään.

Peli alkoi meidän osalta hienosti, saimme hyvin painetta aikaiseksi vastustajan alueelle, ja saimme tehtyä hienon maalin: Ahmed antoi rankkarialueen sisällä ruuhkatilanteessa hienon kantapääsyötön Fadille, joka potkaisi läheltä pallon maaliin.

Maalin jälkeen meillä oli hyvä ote pelistä, mutta HIFK alkoi myös päästä vauhtiin, ja saada hyökkäyksiä. Yhdestä hyökkäyksestä HIFK sai tehtyä maalin: hyvä syöttö rankkarialueen rajalle ja siitä tarkka veto maata pitkin meni maaliin.

Kun ensimmäinen puoliaika oli loppupuolella, HIFK sai nopean vastaiskun, kun keskikenttäpelaajamme sai potkun jalkaan ja oli maassa. Tästä tuli vastustajalle toinen maali.

Toisella puoliajalla paransimme peliä entisestään. Saimme hyvin vyörytettyä hyökkäyksiä ja monta läheltäpiti tilannetta. Ahmed pääsi yksin läpi hienon pystysyötön ansiosta, mutta laukaus meni niukasti ohi. Meidän yksi laukaus meni ylärimaan maalivahdin torjunnasta. Muitakin hyviä tilanteita syntyi, mutta ei saatu maalia.

Fadi loukkaantui vastustajan rankkarialueen sisällä. Tuomari kertoi, että peliaikaa on jäljellä 1,5 minuuttia. Hain Fadin nopeasti pois kentältä. Tuli erotuomaripallo, jonka vastustaja otti haltuunsa. HIFK:n valmentaja opasti, että potkaise pallo pois, mutta juuri mitään ei tapahtunut, kunnes Eero K. otti pallon ja potkaisi maaliin.

Tuli aloitus, vastustaja potkaisi pallon kohti meidän maalia. Maalivahtimme Onni otti pallon ja potkaisi sen keskikentälle, josta tuli hieno syöttö Ahmedille rankkarialueen viivalle, josta Ahmed potkaisi pallon tarkasti oikeaan alakulmaan.

Peli päättyi meidän voittoon 3-2! Teimme ottelun viimeisen 1,5 minuutin aikana kaksi maalia!

Tässä pelissä ei annettu periksi, taisteltiin hienosti aivan ottelun loppuun asti. Kiitos pelaajille hienosta pelistä!