Julkaistu: 01.12.2016 00.00

PPV 09-10 pelisäännöt

PV 09-10:n toiminta-ajatuksia:

- Kaikki pelaa!!!
- Valmentajat valmentaa!!
- Vanhemmat kannustaa!
- Pidetään hauskaa ja pelataan täysillä :)

Vanhemmille tietoa valmennuksen peluutustavasta

Tässä iässä olennaista peleissä ja treeneissä on hauskan pito sekä kehittyminen. Voittaminen on aina mukavaa, mutta se ei vielä ole peleissä päämääränä. Näin ollen peluutamme peleissä kaikkia pelaajia mahdollisimman saman verran pelaajan taitotasosta riippumatta.

Lisäksi olemme sopineet, että yhdellä pelikerralla tai vähintään yhdessä pelissä tavoitteena on yksi pelipaikka per pelaaja. Näin pelaaja voi keskittyä kunnolla siihen, mitä ko. pelipaikalla tapahtuu. Tärkeää on kannustaa poikia oman ajattelun kehittymiseen ja erilaisten pelitilanteiden (alussa sääntöjen) ymmärtämiseen. Vanhempien tarkoitus on peleissä kannustaa, ei ohjata!

Valmennuksella on taulukko peluutusta varten, jonka avulla varmistamme tasaisen peluutuksen. Jos siis joku poika valittaa pelin jälkeen, että "miksi se ja se saa aina pelata hyökkääjänä ja minä olen aina pakkina", voitte kertoa, että valmentajat kyllä varmistavat tasaisen peluutuksen. Tällä kertaa oli vain hänen vuoronsa olla pakkina.

PPV 09-10:n valmentaja on Teemu (Tuukan isä). Apuvalmentajina toimivat Jarkko (Rasmuksen isä) ja Kari (Villen isä). PPV 10:n valmentajana toimii Rami (Aamoksen isä).


Seuran uusimmat