Julkaistu: 18.12.2016 00.00

Tervetuloa PPV09-10:n sivuille!

Tervetuloa käyttämään PPV:n uusia nettisivuja. Sivuja käytetään sisäiseen tiedotukseen ja ulkoiseen markkinointiin. Sivujen pukukoppi-toiminnallisuus korvaa Nimenhuudon.

Lähetin liittymiskutsun pelaajille ja pelaajien vanhemmille. Tästä johtuen samoihin meilitunnuksiin kytkeytyy monen pelaajan kohdalla pelaajan ja toisen vanhemman meiliosoitteet. Käyttäjätunnus on aluksi sama kuin sähköpostiosoite. Sitä voi muuttaa omista tiedoista. Noudattakaa kirjautumisessa annettuja ohjeita. Jos kahteen käyttäjätunnukseen liittyy ongelmia, lähettäkää meiliä osoitteeseen jyrki.innanen@gmail.com

PPV09-10:n sivuille pääsee PPV:n sivuilta valikosta Joukkueet --> Pojat --> P2009. Joukkueen sivuilta näkyy mm. harjoitukset, ottelut ja tiedotteet.

Pelaajat ilmoitetaan mukaan harjoituksiin ja otteluihin Pukukopissa. Sinne pääsee oman tunnuksen alta.

09:it ja 10:it ovat kaikki samassa joukkueessa. Olemme kuitenkin luoneet joukkueeseen kaksi ryhmää, Pikachut ja Rachut. Ensimmäiseen kuuluvat kympit ja vähän pelanneet ysit, jälkimmäiseen puolestaan pidempään pelanneet ysit. Näitä treeniryhmiä käytetään tarpeen mukaan matsien ja treenien järjestelyissä. Jossain vaiheessa kevättä 2017 kympit siirtyvät omaan joukkueeseensa.

Rentouttavaa Joulua ja Tiukkaa Pelivuotta 2017! Sydän sykkii punaista!

T: PPV09-10 johtoporras Marja, Jyrki ja Rebecca


Seuran uusimmat