Julkaistu: 24.05.2017 00.00

Tule meille pelaamaan!

Pajamäen Pallo-Veikkojen 2010-2011 syntynneiden tyttöjen joukkue etsii uusia pelaajia.

Joukkue harjoittelee kahdesti viikossa, kesällä Pajamäen tekonurmella (Takkatie 36, 00370 Helsinki) ja talvella Pajamäen lämmitetyssä kuplahallissa. Harjoitukset ovat torstaisin kello 18-19 ja sunnuntaisin kello 14-15. Joukkueen valmennuksesta vastaavat Janne Valkonen, Merja Mattila ja Otto-Ville Kaukoniemi.

Harjoitusten lisäski joukkue osallistuu aktiivisesti turnauksiin ja Helsingin piirin peli-iltoihin. Joukkue on myös jo ehtinyt pelata kevään aikana eri turnauksissa ja kesälle ja syksylle on luvassa lisää turnauksia lähiseudulla.

PPV:n tyttöjoukkueet ovat matalan kynnyksen harrastuspaikkoja joiden toimintaan on helppo tulla mukaan ja joissa on edullista ja mukavaa harrastaa jalkapalloa. Eli olet siis vasta-alkaja tai jo kokenut tyttöfutaaja, tervetuloa mukaan PPV:n joukkueisiin!

Kuukauden ajan voit ilman kustannuksia tutustua mukavaan joukkueeseemme ja joukkueen rentoon ja kannustavaan ilmapiiriin jossa treenataan hyvin ja määrätietoisesti.

Lisätietoa PPV:n T10-11 joukkueen toiminnasta antaa mielellään joukkueenjohtaja Janne Valkonen (050-3240118 / janne.valkonen(ät)iki.fi)

Seuran uusimmat