Uusi kausi - ahkeruus olkoon ilomme
Julkaistu: 10.10.2017 00.00

Uusi kausi - ahkeruus olkoon ilomme

PPV:n junioreista vanhimmat aloittivat uuden ja samalla 10. kautensa 22 pelaajan voimin. Samalla joukkue avasi harjoituksensa lokakuun 2017 ajaksi kaikille kiinnostuneille, ensisijaisesti 2003-syntyneille pelaajille, mutta myös 2002- ja 2004-syntyneet pelaajat voivat tiedustella mahdollisuudesta pelata Länsi-Helsingin aidoimmassa ja parhaassa jalkapallon erikoisseurassa Pajamäen Pallo-Veikoissa. Ota yhteyttä joukkueenjohtaja/valmentaja Riikka Rantakariin tai vastuuvalmentaja/joukkueenjohtaja Petri Riikoseen >> joukkueen yhteystiedot

PPV-03 pelasi päättyneellä kaudella 2016-17 Helsingin piirisarjassa P14 lohkossa 3, sijoittuen syksyn sarjassa kolmanneksi. Helsinki Cupissa joukkue putosi harmillisesti A-finaalien ulkopuolelle, mutta eteni B-finaaleissa upeasti aina puolivälieriin asti. Kauteen mahtui myös pari muutakin turnausta vaihtelevin sijoituksin sekä tietenkin ahkeraa treenaamista kokeneiden ja koulutettujen valmentajien Rantakari/Riikonen ohjauksessa.

Pian 50 vuotta täyttävä (perustettu 1969) Pajamäen Pallo-Veikot on ollut tunnettu hyvästä juniorityöstään ja on sitä edelleen. Isojen seurojen puristuksessa kasvaneet ja kehittyneet joukkueet ovat hioneet timantteja lähi-alueiden, kuten mm. Pajamäki, Pitäjänmäki, Konala, Haaga, Munkkivuori, Munkkiniemi ja jopa Espoon puolelta mm. Vermo, Leppävaara ja Mäkkylä lapsista – tytöistä ja pojista. Seura panostaa valmentajiensa koulutukseen ja se on näkynyt hyvinä tuloksina pelaajien valmennuksessa. Myös olosuhteet treenaamiselle ovat erinomaiset Pajamäen tekonurmella ja talvikaudella kuplahallissa.

Tervetuloa mukaan - kentälle tai kannustamaan! Sydän sykkii punaista!

Seuran uusimmat