Suomi 100 pelireissu Tallinnaan oli menestys!
Julkaistu: 31.07.2017 00.00

Suomi 100 pelireissu Tallinnaan oli menestys!

Kesäkuun 10.-11.6.2017 oli jalkapallon Suomi 100 -viikonloppu, jonka aikana pelattiin ystävyysotteluja Suomessa ja Virossa. Palloliitolla ei ollut tarjota meidän ikäluokallemme ystävyysotteluja, joten päätimme järjestää sellaiset itse ja valmentajamme Jannon hyvien kontaktien kautta saimme pojille sovittua kaksi peliä Viroon Männikun jalkapallokeskukseen.

Matkaan lähti 10 pelaajaa ja 13 hengen huolto/kannustusjoukko. Majoituimme jalkapallokeskuksessa, joka oli uusi ja siisti. Osa pojista majoittui Jannon kanssa jumppasalin lattialla patjajoilla, ja luonnollisesti ensimmäinen herännyt piti huolen, ettei muiltakaan mene treeniaikaa hukkaan ja pojat olivat omaehtoisissa "aamutreeneissä" hiukan kuuden jälkeen!

Ensimmäinen peli oli lauantaina aamupäivällä vastassa JK Kalev 07 syntyneiden poikien joukkue. Hieno 8v8 ottelu päättyi PPV:n voitoksi! Samaan aikaan reissussa oli maineikas PPV:n Millenium-joukkue ja iltapäivällä matkasimme muutaman kilometrin päähän katsomaan ja kannustamaan Millenium-poikia, jotka pelasivat ystävyysottelunsa Virolaista aikuisten joukkuetta vastaan. Valmentajamme Juuso ja Janno pelasivat kunniakkaasti Milleniumin vahvistuksina. Myöhäisen lounaan jälkeen pidimme vielä harjoitukset Männikun kentällä ja luonnollisesti vapaamuotoinen pallon potkiskelu jatkui tämänkin jälkeen, kunnes raahasimme pojat nukkumaan.

Sunnuntaina pelasimme kello 11 paikallista Nomme United joukkuetta vastaan ja hienon tasaisen ottelun vei nimiinsä PPV08 tiukoin lukemin 4-5.

Seuran uusimmat