Julkaistu: 13.03.2017 00.00

Uudet pelinohjaajat koulutettu

Joukkueen saavutettua P14-ikäluokan tuli ajankohtaiseksi pelinohjaajakoulutus. Tieto vastaanotettiin hyvin kaksijakoisesti: teinimäisen välinpitämättömyyden alta kuulsi peitelty innostus ja kiinnostus aiheeseen.


Talin keilahalliin kokoontui maanantai-iltana kiitettävät 17 pelaajaa imemään tietoa sekä kevään että pikkujunnujen peli-iltojen myötä tulevasta uudesta roolista jalkapalloharrastuksen parissa, kuin myös yleisesti heitä itseäänkin koskettavista säännöistä ja niiden viimeaikaisimmista muutoksista. Erilaisten videoklippien avulla käytiin läpi ja arvioitiin pelitilanteita ja niihin liittyviä pelisääntöjä ja sääntörikkomuksia. Läpi tuli käytyä niin käsivirheet kuin paitsiotkin. Illan tietopaketin veti ansiokkaasti piirin kouluttaja Samuli Mannonen.Kiitokset Samulille.

Ennen ensimmäisiä peli-iltoja on lienee syytä pitää pieni kertauskurssi joukkueen kesken, mutta hyvin pojat jaksoivat nytkin lähes kolmetuntisen koulutuksen seurata. Ehkäpä limu- ja Texaspulla-tarjoilut auttoivat myös hieman asiaa. Mukava ilta ja tietopaketti kaiken kaikkiaan.


Seuran uusimmat