13
HEI
09.45
P2006, Helsinki Cup

KP-75 - PPV Valkoinen   

Siltamäki 27B N

Pallo pomppi keravalaisille

PPV:n 2006-ikäluokka kohtasi Hesa Cupin A-jatkosarjan pelissä keravalaisen KP-75:n. Matsi oli varsin tasainen, ainakin Siltamäen nurmeen verrattuna. Pallo pomppi tällä kertaa enemmän keravalaisille, jotka viimeistelivät tehokkaasti ja menivät jatkoon lukemin 4-0.

Kokonaisuutena Hesa Cup oli jälleen hieno kokemus! Joukkueessa oli mukana kaikkiaan 15 poikaa, ja kaikki hoisivat oman tonttinsa messevästi. Onnistumisia tuli kentällä niin paljon, ettei tässä riitä palstatila niiden kertaamiseen.

Erityiskiitos vastuuvalmentajallemme Harrille, joka pääsi koutsaamaan kaikki pelit kesken työpäivien! Hesa Cupin kunniaksi Harri oli sonnustautunut pukuun ja kravattiin. Odotamme jatkossa yhtä asiallista pukeutumista myös ilta- ja viikonloppupeleihin. Kiitos myös Jarmolle, Karille, huollolle ja uskolliselle fanilaumalle!

Pienen kesätauon jälkeen piirisarjan pelit jatkuvat 11.8.2017. Seuraava turnaus on 12.8.-13.8.2017 järjestettävä Käpylä Cup, jonne osallistumme kahdella joukkueella. Aurinkoista kesätaukoa!

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista