Edustus, Kutonen

PPV PPV - FC POHU/Regents

Tali TN

Kiri jäi vajaaksi

PPV:n Edustusjoukkue kärsi kauden toisen tappionsa, kun FC POHU/Regents vei monivaiheisen ja vauhdikkaan ottelun 4–5.

Pajamäen punaiset joutuivat heti ottelun alussa takaa-ajoasemaan, sillä vastustaja pyyhälsi jo ensimmäisen kymmenen minuutin aikana kahden maalin johtoon. PPV kavensi rankgaistuspotkusta, mutta vastustaja iski itsensä takaisin kahden maalin johtoon niin ikään yhdestätoista metristä. Johan toi kuitenkin PPV:n jälleen maalin päähän avausjakson lopussa.

Toisen jakson alku oli melko katastrofaalinen, sillä POHU teki heti alussa kaksi maalia ja karkasi jo 2–5-johtoon. PPV sai kuitenkin pian kavennuksen, joten kiri näytti vielä mahdolliselta.

Toista jaksoa oli pelattu 15 minuuttia, kun vastustajalle tuomittiin punainen kortti ja PPV pääsi pelaamaan miehen ylivoimalla. Pian sen jälkeen PPV:lle tuomittiin rangaistuspotku, mutta tällä kertaa vastustajan maalivahti veti pidemmän korren.

PPV:n kiriaikeet saivat lisää vettä myllyyn POHUn otettua jo toisen punaisen kortin. Peliaikaa oli tosin enää kymmenen minuuttia jäljellä, ja punaiset olivat edelleen kahden maalin tappiolla.

Varsinaisen peliajan viimeisellä minuutilla PPV:lle tuomittiin jälleen rangaistuspotku – kolmas koko ottelussa – ja tällä kertaa pallo myös upposi maaliin. Tuomarin annettua reilusti lisäaikaa, PPV:lle tarjoutui useita mahdollisuuksia nousta vielä tasoihin, mutta 4–5-lukemat säilyivät.