14
KES
18.00
P2006-07, P12 Vitonen

PPV punainen - PPJ/Väiski  

Tali halli TN 2

Punaisten kevätkausi pakettiin messevällä maalierolla 51-20!

06- ja 07-syntyneiden joukkueet yhdistyivät kauden alussa. Kevään piirisarjaa on pelattu kahdella joukkueella: Punainen (P12 Vitonen) ja Valkoinen (P12 Kakkonen). Ikäluokat pistettiin sekaisin siten että molemmista joukkueista löytyy optimaalinen sekoitus nuoruuden intoa ja iän tuomaa kokemusta. Näkemyksestä vastaa Harri “Pochettino” Roine ja muu valmennusporukka.

Punaisten ensimmäisissä peleissä näkyi hiukan jännitys ja yhteisten treenien puute, mutta pian pelit alkoivat rullata varsin mallikkaasti. Punaiset paketoivat kevään piirisarjan torstaina 14.6. Tali-hallissa 6-1 -voitolla PPJ/Väiskistä. Saldona neljä voittoa, kolme tappiota ja sarjan ylivoimaisesti paras maaliero. Kaikkiaan punaiset tekivät 51 maalia, omiin meni 20!

Valkoiset ovat pelanneet taitofutista, jossa sekä pallo että pelaajat liikkuvat tyylikkään hallitusti. Pelit ovat olleet todella tasaisia, vaikka kausi alkoikin niukkojen tappioiden merkeissä. Toukokuun loppupuolella suunta kääntyi myös tulosten osalta. Viimeisimmässä maanantain pelissä voitettiin KäPa/AC Red selvin 4-0 -numeroin. Valkoisten viimeinen peli on tiistaina 19.6. klo 19:10 Tali-hallissa, vastassa KäPa/City. Sarjataulukon kärjessä ovat hurjan taitavat (ja poikia päätä pidemmät) HJK:n edaritytöt, ansaitusti.

PPV:n sekajoukkue oli mukana myös 8.-10.6. pelatussa Vierumäen turnauksessa. Perjantain ja lauantain maagiset pelit veivät joukkueen sunnuntaiaamun semifinaalipeliin. Peliä johdettiin jo 2-1, mutta toisella puoliajalla vastustaja meni ohi. Sijoitus oli lopulta neljäs, mikä 16 joukkueen haastesarjassa on mainio saavutus!

Tästä on hyvä jatkaa kohti Hesa Cupia ja syyskauden pelejä!

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista