P2006-07, Helsinki Cup

Ylämyllyn Yllätys/Sininen - PPV Valkoinen

Tapuli 28A TN

PPV06-07: A-finaalien pudotuspelissä pilkuille

Keskiviikon iltamatsissa PPV Valkoinen raivasi 2-0 -voitollaan MPS:stä tiensä A-finaalien pudotuspeleihin. Torstaina Tapulin helteessä, polttavan kuumalla tekonurmella, vastaan asettui Joensuun kupeesta tuleva Ylämyllyn Yllätys. Ei mikään turha vastus, sillä Yllätys mylläsi omassa lohkossaan ylivoimaisesti (maaliero 16-0).

Peli oli tasaista, tarkkaa ja vauhdikasta. Yllätys rankaisi käytännössä ainoasta omalla kenttäpuoliskollamme tapahtuneesta pikkuvirheestä ja meni ensimmäisellä puoliajalla 1-0 -johtoon. PPV ei antanut tämän häiritä, vaan pojat jatkoivat Roineen pelikirjan mukaan. Yritys palkittiin toisella puoliajalla kulmapotkusta tehdyllä tasoitusmaalilla. Yleisö mylvi ja teki laineita.

Varsinainen peliaika päättyi tasan 1-1 ja mentiin pilkuille. Jännitys tiivistyi hikipisaroiksi, ainakin katsomossa. Eliittitason veskoista huolimatta molemmat joukkueet vetivät kaksi ekaa pilkkua varmasti sisään, mutta kolmannessa PPV:n vedossa maalitolppa oli Yllätyksen puolella.

Harrastesarjassa Punaiset sijoittuvat lohkossaan kakkoseksi ja hävisivät jatko-ottelunsa TiPSiä vastaan 2-0. Kokonaisuutena ei lainkaan hassumpi tulos nuorekkaalta joukkueelta!

Fanikatsomo kiittää pelaajia, valmennusta ja huoltoa. Olipa taas hieno ja jännittävä turnaus!