PPV:n juniorit tulessa - Helsinki Cup 2017
Julkaistu: 06.07.2017 00.00

PPV:n juniorit tulessa - Helsinki Cup 2017

Helsinki Cup tulee, oletko valmis!

Kesän suurimpia kohokohtia on vuodesta toiseen - ainakin jalkapalloperheissä - Helsinki Cup. Monissa kodeissa vanhempien loma-aikatauluja säätelee Helsinki Cup ja työpaikoilla tiedetään ne ketkä tarvitsevat heinäkuun toisen viikon vapaaksi vuodesta toiseen.

Tänä vuonna Helsinki Cup järjestetään 42:nnen kerran ja suurempana kuin koskaan. Jokavuotiseen tapaan myös PPV:llä on edustus monessa ikäluokassa, ja mikä hienointa on PPV:llä tänä vuonna mukana myös tyttöjoukkue.

Pienen kaupunginosamme pieni mutta punapippurinen seura tarvitsee kaiken mahdollisen kannustuksen kenttien laidoilla, ja hyvin ovat siitä PPV:n kannattajat pitäneetkin huolen - Te näytte ja Te kuulutte.

Kaikkien punaisen pikajunan kannattajien avuksi löytyy alapuolelta linkit joista pääsee jokaisen joukkueen otteluohjelmaan ja sarjataulukkoon. Älypuhelimiin on myös mahdollista ladata Helsinki Cup -applikaatio. Applikaatiossa voi valita suosikkijoukkueesi (=kaikki PPV:n joukkueet) ja seurata helposti joukkueiden etenemistä turnauksessa. Applikaatiossa myös kenttien sijainnit ja reittiohjeet sekä tärkeät uutiset ja tiedotteet.

PPV:n joukkueet Helsinki Cup'issa:

Seuran vanhimmat juniorit - B17 PPV/Millenium
Kruununperijät - B14 PPV-03
Kolmannessa polvessa - B11 PPV-06
Punaista ja valkeaa - B10 PPV ja B10 PPV/valkoinen
Salamoita ja petoja - M9 PPV/Salamat ja M9 PPV/Pedot
Tyttövoimaa - M9H PPV/tytöt
Seuran nuorimmat pojat - M8H PPV-09

"Ei kande brassailla tai spiidaa
pläägät vaan jalkaan
ja tsiigaa
pian sul on syytä griinaa."
- Tuntematon fudisgosse -


Seuran uusimmat