Julkaistu: 10.03.2017 00.00

Nopeat jalat ja kovan päivän vielä kovempia iltoja!

Poikien 03-joukkue on saanut pelikauden kynnyksellä kovat vahvistukset sekä kentälle että joukkueen taustalle, kun paluumuuttajat Luukas Pitkänen tuo taitoa keskikentälle sekä hyökkäykseen ja Riikka Rantakari apua valmennukseen sekä järjestelykykynsä joukkueen johtamiseen.

Luukaksen vahvuuksina voidaan pitää nopeita jalkoja ja peräänantamatonta asennetta yhdistettynä hyvään pallotekniikkaan ja veitsenterävään peliälyyn. Luukas on aloittanut harjoittelun joukkueen mukana ja ehtinyt antaa jo ensimmäiset näyttönsäkin harjoituspeleissä VJS:ää ja NJS:ää vastaan. Kesän kentät odottavat!

Riikka onkin jo ehtinyt palauttamaan valmennukseen vaativat fysiikkatreeninsä ja kehonhuollon sekä tuomaan oman kädenjälkensä joukkueen muuhunkin treenaamiseen – oikeat suoritukset ja laadukas tekeminen ovat avainsanoja. Joukkueenjohtamisessa Riikasta on korvaamaton apu varsinkin erilaisissa tapahtumiin liittyvissä järjestelyissä. Riikan joukkueeseen liittymisen myötä pajamäkeläisen jalkapallon Lennon-McCartney parivaljakko on taas voimissaan!

Joukkue ja taustat toivottavat Riikan ja Luukaksen lämpimästi mukaan Länsi-Helsingin, sydämeltään ehdottomasti punaisimpaan porukkaan. Sydän sykkii punaista!

Seuran uusimmat