Kevään ja syksyn futiskoulut täyttyvät vauhdilla
Julkaistu: 07.03.2019 00.00

Kevään ja syksyn futiskoulut täyttyvät vauhdilla

Pajamäen Pallo-Veikkojen futiskoulu on täällä taas! 2013-14 syntyneille tytöille ja pojille suunnattu futiskoulu käynnistyy Pajamäessä sunnuntaina 28.4.

PPV:n futiskoulussa tutustutaan maailman suosituimpaan lajiin innostavasti pienpelien ja leikkien kautta. Harjoituksissa pelaajat jaetaan pieniin ryhmiin, joten kaikille taataan paljon tekemistä ja toimimista pallon kanssa. PPV:n futiskoulussa jokainen pääsee taatusti pelaamaan paljon!

Futiskoulu on suunnattu 2013-14 syntyneille tytöille ja pojille mutta myös 2012 ja 2015 syntyneet ovat tervetulleita mukaan.

Tänä vuonna futiskoulua järjestetään niin keväällä kuin syksyllä. Harjoitukset ovat kerran viikossa, sunnuntaisin klo 14-15 Pajamäen kentällä (Takkatie 36). Ohjaajina toimii seuran B-junioreita sekä juniorivalmentajia.

Kiinnostus erityisesti kevään futiskoulua kohtaan on ollut toistaiseksi hurjaa. Ilmoittaudu siis pian mukaan, ryhmä täyttyy vauhdilla!

Ilmoittaudu mukaan futiskouluun tällä lomakkeella! HUOM! ilmoittautumiset ovat sitovia.

Kevään futiskoulu: 28.4 – 16.6 (kahdeksan harjoituskertaa), hinta 50€

Syksyn futiskoulu: 11.8 – 29.9 (kahdeksan harjoituskertaa), hinta 50€

Jos ilmoittaudut NYT sekä kevään että syksyn futiskouluun, niiden yhteishinta on 80€. Hinnat sisältävät pelipassin ja vakuutuksen.

Futiskoulussa tarvittavat varusteet:

Pakolliset: liikuntavarustus, pallo ja juomapullo
Suositellaan: nappulakengät ja säärisuojat

Lisätiedot futiskoulusta: Juuso Kokkonen (juusokokkonen2@gmail.com)

Seuran uusimmat