Kovia otteita ja tsemppihenkeä - P06-07 punainen avasi tasapelillä
Julkaistu: 13.04.2019 00.00

P06-07 punainen sai kevään piirisarjan käyntiin, kun se kohtasi viileässä kevätsäässä HIFK 06/Yellow'n. Pirkkolan tekonurmella pelattu ottelu sai päräyttävän alun, kun HIFK teki maalin avausminuutilla ensimmäisestä hyökkäyksestään. Muutaman minuutin hapuilun jälkeen PPV alkoi ottaa peliä haltuunsa yhä enemmän. Puolustuslinjan yhteispeli koheni ja paitsioansa tehosi useita kertoja. Hyökkäyspäässä alkoi myös näkyä lupaavia merkkejä, kun palloa maltettiin pelata laitojen kautta ylös. Useat vaaralliset keskitykset eivät tuottaneet maalia, mutta hyviä tilanteita syntyi. Tauolle mentiin lukemissa 1-0.

Toisella jaksolla PPV jatkoi ensimmäisen puoliajan lopun tyylillä. Vastustajaa ei päästetty tilanteissa helpolla ja kaveria ei jätetty pulaan. 44. minuutilla maalissa pelanneen Robinin avauksen jälkeen Niilo ja Ippu jatkoivat pallon nopeasti oikealla kärkkyneelle Gabille, joka ensin siirsi pallon vasemmalle jalalle ja sitten laukoi tarkasti oikeaan alakulmaan.

Liekö alun nopea maali tuudittanut HIFKin varman voiton odotukseen, mutta toisen jakson edetessä tasaisissa merkeissä vastustajan otteet kävivät yhä kovemmiksi. Tönimisiä, repimisiä ja vartalotaklauksia nähtiin melkoinen määrä. Erityisesti Ippu ja Eero kokivat kovia, ja Eelin korvaan osui vastapuolen nappis. Oli hienoa nähdä, että PPV:n pojat eivät millään tavalla lähteneet tähän touhuun mukaan. Pelin jälkeen kävi ilmi, että kyseessä oli HIFK:n D06-lätkäjengi sivulajissaan.

Loppulukemat olivat 1-1. Valmennus palkitsi viirillä tällä kertaa Niilon, joka nousi rohkeasti laidallaan ja taisteli tilanteet loppuun asti. Samaa voi ilman muuta sanoa koko joukkueesta, ja esimerkiksi Eelis, Gabi ja ensimmäistä otteluaan pelannut Ahmed suoriutuivat erinomaisesti. Puolustusta johtivat Ippu ja Ukko, ja viimeisenä lukkona Robin teki oikea-aikaisia vastaantuloja ja reaktiotorjuntoja. Kaiken kaikkiaan hyvin tapahtumarikas avausottelu, josta on hyvä jatkaa.