Esittely
Ottelutilastot
PPV Sekajoukkue - Useita
2018 - P2008 - Turnaukset
Klo 9:30 HIFK turnaus Väinämöisen kentällä
20
Tou

Ennakkoinfo


Otteluohjelma löytyy osoitteesta https://cupdom.com/487

09.30 - 09.55   A2FC Reipas Oranssi 1PPV Salamat

10.30 - 10.55  A3PPV SalamatHIFK Red

12.00 - 12.25   A3  FC Honka mustaPPV Salamat

Turnausalue ja mukavuudet

Ottelut pelataan Väinämöisen kentän tekonurmella, Väinämöisenkatu 4, 00100 Helsinki. Turnausalueella on turnaustoimisto, kahvio ja grilli avoinna turnauksen ajan. Maksuvälineenä toimii käteinen sekä korttimaksu. Pukuhuoneet, suihkut ja WC:t ovat joukkueiden yhteiskäytössä. Turnaustoimistossa on ensiapupiste, mutta joukkueiden odotetaan huolehtivan ensiavusta ensisijaisesti itse.

Pelitapa ja otteluohjelma

Kilpa- ja harrastesarjat pelataan 8 v 8 joukkueilla. Ensin kolme lohkopeliä ja lopuksi yksi sijoituspeli, yhteensä neljä ottelua. Turnauksessa noudatetaan SPL:n Kaikki Pelaa - sääntöä. Peliaika on 1 x 25 minuuttia.

Otteluohjelma löytyy linkistä https://cupdom.com/487Tason voittaja saa pokaalin, kolme parasta joukkuetta palkitaan mitalein sekä jokaisen joukkueen tsemppari

tsempparipalkinnolla. Finaalin ja pronssiottelun jälkeen jaetaan mitalit ja pokaali.

Ilmoittautuminen

Joukkueet ilmoittautuvat turnaustoimistossa viimeistään puoli tuntia ennen ensimmäistä ottelua. Saatte samalla tsempparipalkinnon.

Kenttäalue ja turnauksen kulku

Pelit pelataan kolmella kentällä. Kaikki kolme kenttää ovat pelikäytössä klo 9.30 alkaen, joten joukkueiden lämmittely on suoritettava tämän jälkeen pelikenttien ulkopuolella puistoalueella. Otteluaikataulu on tiukka, pelien välissä vain noin 5 min tauko. Toivomme, että joukkueet ovat viimeistään 5 min ennen oman pelin alkua valmiina, jotta voimme pitää kiinni aikataulusta. Katsojat katsovat ottelut kenttien laidoilta tai päädystä ja jättävät joukkueiden vaihtoalueet pelaajien, valmentajien ja huoltajien käyttöön.

Kotijoukkue

Otteluohjelmassa ensin mainittu joukkue on kotijoukkue. Jos molemmilla joukkueilla on samanväriset pelipaidat, vierasjoukkue vaihtaa varapaidat. Jokaisella joukkueella tulee olla omat varapelipaidat/ liivit mukana.

Turnauksen säännöt
Alkulohkot: Joukkueiden päättyessä tasapisteisiin, ratkaisee järjestyksen: 1. Keskinäisten otteluiden pisteet; 2. Koko

sarjan maaliero; 3. Koko sarjan tehtyjen maalien määrä; 4. ArpaTulospalvelu: Löytyy turnaustoimistolta ja osoitteessa: https://cupdom.com/487

page1image19576page1image19736

Sijoitusottelut: Pelin päättyessä tasan, voittaja ratkaistaan rangaistuspotkukilpailulla. Ensin 3 laukojaa, jonka jälkeen yksi kerrallaan ratkaisuun saakka. Rangaistuspotkukilpailussa voidaan käyttää myös pelaajaa, joka varsinaisen peliajan päättyessä on vaihdossa.

Vaihdot, maalipotku, kulmapotku, paitsio

Vaihtoja saa tehdä ottelun aikana rajoituksetta. Maalipotku annetaan mistä tahansa osasta rangaistusaluetta. Kulmapotkut annetaan suorina eli kulmapotkusta suoraan tehdyt maalit hyväksytään. Rangaistusalueen rajan tasalta alkava ja päätyrajan välinen alue on paitsioaluetta, jossa paitsiosääntö on voimassa.

Pelinohjaajat

Turnauksen erotuomarin tehtäviä hoitavat vapaaehtoiset pelinohjaajat. Pelinohjaajien työrauhan takaamiseksi toivomme reilua kannustusta vaihtopenkiltä ja katsomosta.

Pysäköinti, julkiset kulkuyhteydet

Turnauspaikka sijaitsee Etu-Töölössä Helsingin kantakaupungissa osoitteessa Väinämöisenkatu 4, 00100 Helsinki. Parkkipaikkoja kentän välittömässä läheisyydessä on niukasti, mutta kävelymatkan päässä Hietaniemen hautausmaan sekä uimarannan että Taivallahden tenniskeskuksen lähellä löytyy paikkoja enemmän. Myös julkisella liikenteellä, raitiovaunuilla 1, 2 ja 8 sekä useilla busseilla, pääsee lyhyen kävelymatkan päähän.

Ruokailu

Turnausalueella palvelee kahvio ja grilli, josta on saatavana urheilijan välipaloja, juomia ja makkaraa. Lähistöltä voi isompaa ruokailua joukkueelle tiedustella etukäteen esim. seuraavista paikoista:

- Tennis Club Taivallahti, Hiekkarannantie 2 http://www.taivallahdentenniskeskus.fi/taivis/toimijat/tennis-club- taivallahti/

- Ravintola Kaarti, Pohjoinen Hesperiankatu 33 A http://www.ravintolakaarti.fi/

page2image10808page2image10968page2image11128page2image11288

Ei liveseurantaa   

   

   

   
Tilastot
Sekajoukkue  - 
( - )
Useita
Lisää uutisia
Pajamäen Pallo-Veikot Ry
«  Marraskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
 
Kategoriat