Ei voi muuta sanoa, ku hattua nostaa
27.4.2018 15:25 Uutiset / P2003

Ei voi muuta sanoa, ku hattua nostaa

Seuran vanhimmat juniorit eli ’nollakolmoset’ ovat aloittaneet kautensa mainiosti Helsingin piirisarjassa. Kevätkauden toisen pelin jälkeen on joukkue pelannut itsensä lohkon piikkipaikalle. Pelikausi tulee kuitenkin olemaan erittäin haastava, sillä tällä kaudella niin rippikoulut kuin rippi- ja protuleirit asettavat omat haasteensa kasattaessa joukkuetta otteluihin.

Kevään ensimmäinen piirisarjaottelu LPS:ää vastaan oli lähes toisinto samaista joukkuetta vastaan pelatusta harjoitusottelusta pari viikkoa aiemmin. PPV hallitsi peliä ja viimeistelykin toimi kohtuullisesti. Harjoitusottelusta Kartanon kentältä joukkue haki 1-4 voiton ja piirisarjan avauksessa osumatarkkuus oli vielä hiukan parempi – lopputulos 6-1. Maalit Miksu 1, Jaakko 1, Ilari 1 ja Kolja 3.

Jos ensimmäisessä ottelussa pelaajia oli jopa vaihtoon asti, niin toiseen otteluun PPJ/United’ia vastaan lähtökohdat olivat jo paljon huolestuttavammat. Jotakuinkin puolet normiavauksesta oli leirikoulussa ja pari pelaajaa sairaana/loukkaantuneena. Joukkue ilman ensimmäistäkään vaihtopelaajaa saatiin kasaan hätistelemällä kaikki vähänkin pelikuntoiset mukaan. Ihan hyvä, että hätisteltiin, sillä mm. jalkavaivainen Jaakko oli sen verran liekeissä, että illan henkilökohtainen maalisaldo näytti neljää (4!) - loput kaksi maalia viimeisteli Henkka. Ottelu osoitti, että kun joukkue on ahdistettu nurkkaan, niin yhteishenki ja peräänantamattomuus nousevat potenssiin kaksi. Ei pelissä mitään vaihtopelaajia tarvita, kun kentällä olevan joukkueen henki on niin timanttinen kuin mitä se oli pelissä PPJ:tä vastaan. PPV:n leijonat murahtivat ja näyttivät hampaansa – lopputulos 4-6.

Sarjataulukko (ks. tästä >> Sarjataulukko) näyttää tällä hetkellä siis oikein mukavalta, mutta on syytä muistaa, että pelit ovat vasta alussa ja kovia vastustajia on vielä tulossa vastaan. Myös joukkueen kasaaminen jokaiseen otteluun on aina oma haasteensa. Sydän sykkii punaista!


   
Lisää uutisia
Pajamäen Pallo-Veikot Ry
«  Elokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Kategoriat