PPV Leijonilla vahva kauden avaus
Julkaistu: 30.04.2018 00.00

PPV Leijonilla vahva kauden avaus

PPV:n vanhempi tyttöjoukkue, T08-09 Leijonat, on aloittanut kevätkauden vahvasti. Joukkue on siirtynyt isommalle kentälle pelaamaan 8 vs 8 otteluita aiemman pikkukentän ja 5 vs 5 matsien sijaan. Siirtymä isolle kentälle on sujunut hienosti, ensimmäisistä kuudesta ottelusta saldona on neljä voittoa varsinaisella peliajalla, yksi tappio rangaistuspotkuilla ja yksi voitto rangaistuspotkukilpailussa.

Leijonat avasivat kevätkauden piirisarjan perjantaina 27.4. tutulla Pirkkolan tekonurmella 3-1 voitolla Gnistanista. Peli oli hyvätasoinen ja kovavauhtinen alusta loppuun.

Lauantaina 28.4. oli ohjelmassa joukkueelle jo perinteeksi muodostunut Valtin Vapputurnaus Puotilassa. Turnauksen järjestelyt olivat tänäkin vuonna huippuluokkaa ja joukkueet pääsivät pelaamaan hyvää futista kelpo olosuhteissa. Alkusarjan Leijonat selvittivät puhtaalla pelillä ja maaliakaan päästämättä kolmella voitolla (Valtti AC - PPV 0-2, PPV - PuiU 3-0, PPV - PU-62 2-0). Myös välierässä puolustus piti PK-35 vastaan edelleen nollan mutta kun hyökkäys ei saanut tällä kertaa maalia tehtyä niin mentiin rangaistuspotkukilpailuun jossa PK-35 oli 2-1 parempi. Pronssiottelussa kohdattiin Sibbo Vargarna. Tämäkin ottelu meni lopulta 0-0 päättyneen varsinaisen peliajan jälkeen rangaistuspotkukilpailuun jossa välierästä sisuuntuneet Leijonat olivat 2-1 onnekkaampia.

Kuusi ottelua ja vain yksi maali omiin. Tämä jos mikä kertoo hyvästä joukkuepelistä ja joukkuehengestä.

Seuran uusimmat