PPV-03 nousee Kakkoseen
Julkaistu: 05.07.2018 00.00

PPV-03 nousee Kakkoseen

PPV:n 03-ikäluokan hyvät otteet piirin kolmoslohkossa saivat arvoisensa päätöksen, kun joukkue lopulta pienten ”kabinettikeskusteluiden” jälkeen nostettiin ylempään lohkoon.

Hyvä näin, sillä jääminen kolmoslohkoon olisi tiennyt syksylle, ainakin kevään perusteella todella heikkoja ja epätasaisia pelejä. Kevään kahdeksasta piirisarjapelistä PPV voitti kuusi, pelasi yhden tasan ja hävisi yhden. Ainoan järkevän ottelun koko keväälle tarjosi Gnistan 4-4 tasapelillä, ja samaa mieltä oli omista peleistään myös kakkoseen nousseen Gnistanin valmennus.

P15-poikien kakkoslohko on yhteinen Uudenmaan piirin kanssa, joten vastaan asettuu joukkueita myös Uudenmaan piiristä. Harvemmin tavattuja vastustajia tulevat olemaan mm. FC Reipas/Raita Lahdesta, FCFJ/sininen Porvoosta ja Halkian Alku Pornaisista sekä useampikin vanha tuttu Helsingin piiristä - P15 Kakkonen.

Vastustajat tulevat siis olemaan huomattavasti kevättä kovempia, mutta sen tosiasianhan me otamme tietenkin ilolla vastaan – kohti syksyn haasteita! Sydän sykkii punaista - PPV!

Seuran uusimmat