Kova taistelu toi kolme pistettä
8.8.2018 20:22 Uutiset / Edustus

PPV nousi kahden maalin takaa voittoon


PPV:n Edustusjoukkue nousi kahden maalin takaa voittoon ja vankisti asemiaan Kutosen ykköslohkon kärkitaistelussa.

Keskiviikkoillan kamppailu PPV:n ja Atlantis FC/Invictusin välillä muistetaan muustakin kuin jalkapallosta. Vastustaja Atlantis oli tullut Pitäjänmäen tekonurmelle pelaamaan kovaa ja hämmästyttävän epärehdisti ja häikäilemättömästi. Vastustajan sikailua nähtiin niin kentällä kuin kentän laidalla, ja peli oli useampaan otteeseen lähellä riistäytyä tuomarin otteesta.

PPV oli kuitenkin päättänyt pelata jalkapalloa. Pajamäen punaiset käänsivät 2–0-tappioaseman upeasti 3–2-voitoksi.

Atlantis karkasi avausjaksolla kahden maalin johtoon, vaikka PPV oli hyvin pelissä mukana. Tilanteita luotiin etenkin hanakan prässipelin avulla, mutta viimeistely jäi puuttumaan. Atlantis oli sen sijaan kliininen omissa paikoissaan.

”Tää käännetään vielä”, vakuuteltiin PPV:n vaihtopenkillä ottelun tauolla. Tsemppihuudot eivät jääneet pelkäksi sanahelinäksi, vaan PPV latoi toisella jaksolla kolme maalia ja nousi voittoon.

PPV:n kiriaikeet sai helpotusta jakson alussa, kun Atlantiksen sikailu sai tuomarin nostamaan punaisen kortin. Miehen ylivoimalla PPV alkoi saman tien vyöryttämään hyökkäyksiään kohti vastustajan maalia, ja lopulta Rasmus Sievers kavensi 1–2:een. Maali oli Rasmukselle kauden 17.

Seuraavaksi oli Riku Laamasen vuoro tykittää pallo maaliin. Lukemat olivat tasan 2–2, ja peliä oli jäljellä vielä melkein 10 minuuttia.

Ottelu huipentui, kun Atlantis rikkoi rangaistusalueen sisällä ja pallo vietiin pilkulle. 3–2-lukemat laukoi Joonas Arnberg takuuvarmasti yhdestätoista metristä.

Tappioasemasta nousu varsin häikäilemätöntä vastustajaa vastaan oli hieno osoitus siitä, että nuori ja taitava PPV taistelee tosissaan noususta Vitoseen.

Kausi jatkuu ensi viikon tiistaina Kontulassa PK-35/Legendoja vastaan.


   
Lisää uutisia
Pajamäen Pallo-Veikot Ry
«  Joulukuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Kategoriat