Päiväkotiyhteistyötä Pajamäessä
Julkaistu: 12.04.2019 00.00

Päiväkotiyhteistyötä Pajamäessä

Pajamäen päiväkodin lapset ovat päässeet syksyn, talven ja kevään aikana tutustumaan jalkapallon maailmaan. Lähiseura Pajamäen Pallo-Veikot on järjestänyt päiväkotifutistapahtumia lapsille kerran kuukaudessa. Näin laji on tullut lapsille tutuiksi pelien ja leikkien kautta viimeisen reilun puolen vuoden aikana.

Olemme päässeet käyttämään Pajamäen kentän erinomaisia olosuhteita. Talven pakkasia pakenimme kuplahallin suojiin, ja kevään koittaessa olemme jälleen palanneet ulkokentälle auringon lämpöön.

Ja mikäpäs sen parempaa kuin lähialueen toimijoiden yhteistyö: päiväkodilta on parin minuutin kävelymatka kentälle, joten päiväkodin kannalta tämän helpompaa yhteistyökumppania tuskin löytyy. Lapset pääsevät liikkumaan ja tutustumaan jalkapalloon.

Samalla PPV pystyy vahvistamaan asemaansa Pajamäen alueen vahvana toimijana ja lasten liikuttajana. Seura on jälleen hieman tutumpi lähialueen lapsille, ja heille, joille futiskipinä syttyy, PPV on toivottavasti se ensiaskel futisuralla.

Harrastaminen lähellä kotia, tutussa ympäristössä, tuttujen ihmisten ja kavereiden ympäröimänä on yhteisöllisyyttä parhaimmillaan. Ja kun harrastamiseen liittyy vahvasti yhteisöllisyys, on todennäköistä, että harrastus myös säilyy koko eliniän ajan.

Harrastaminen lähellä kotia – siihen PPV:ssä pyrimme!



Seuran uusimmat