Valmennuslinja

Sytytä, ylläpidä ja voimista futiskipinää!

Pajamäen Pallo-Veikkojen valmentajan opas on julkaistu! Oppaaseen pääset klikkaamalla yllä olevaa kuvaa.

Kokonaisvaltainen valmentajan opas on PPV-valmentajan tukena ja apuna muun muassa harjoittelun suunnittelussa, harjoituksen rakenteessa ja palautteen antamisessa. Opas sisältää myös valmennuslinjaukset 5–7- sekä 8–11-vuotiaille.

Hyödyllistä tietoa PPV-valmentajalle

Harjoittelun suunnittelussa kannattaa PPV:n valmentajan oppaan lisäksi hyödyntää Palloliiton Valmentajan tietopankkia. Sieltä löytyy muun muassa hyviä harjoitteita ja syvempää tietoa valmentamisesta.

Palloliiton Valmentajakoulutuksen YouTube-kanavalta löytyy lisäksi runsaasti malliharjoitteita ja esimerkkejä fyysisten ominaisuuksien, havaintomotoriikan ja teknisten taitojen kehittämiseen. Pallonkäsittelyn kehittämiseen, joka on yksi PPV:n valmennuslinjan keskeisistä kohdista, esimerkkejä kannattaa niin ikään katsoa SPL:n Valmentajakoulutuksen YouTube-kanavalta.

Kouluttautuminen

PPV mahdollistaa sitoutuneille valmentajillemme kouluttautumisen Palloliiton koulutuspolun mukaisesti maksamalla valmentajiemme koulutukset.

Kaikille valmentajillemme suosittelemme Futisvalmentajan starttikoulutuksen suorittamista. Lisäksi vastuuvalmentajille suosittelemme ikävaihekoulutuksen sekä myöhemmässä vaiheessa myös UEFA C -koulutuksen suorittamista.

Koulutusasioissa ole yhteydessä Juuso Kokkoseen (juusokokkonen2@gmail.com).   
Lisää uutisia
Pajamäen Pallo-Veikot Ry
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Kategoriat