Edustus avasi kauden tyylikkäällä voitolla
Julkaistu: 25.04.2019 00.00

Pajamäen Pallo-Veikkojen Edustusjoukkue aloitti kautensa Vitosessa ryminällä.

Kutosesta sarjaporrasta ylemmäs noussut PPV oli vastustajaansa PETOa askeleen jos toisenkin edellä ja nappasi tyylikkään 3–1-voiton kauden avausottelussa.

Nuoren ja nälkäisen, jälleen vuoden kokeneemman Edustusjoukkueen runko on pysynyt hyvin kasassa. Uusia vahvistuksiakin nähtiin kauden avausottelussa kentällä, joten kasassa on jälleen iskukykyinen joukkue.

Kauden avauspeli Kannelmäessä oli PPV:n hallintaa. Aineksia olisi ollut runsaampaankin maalikimaraan, mutta vastustajan maalivahti ja ajoittain hieman heikot ratkaisut jättivät lukemat vastustajan kannalta siedettäviksi.

Ei vastustaja PETO toki mitään ilmaiseksi antanut.

Peli oli pitkään tasalukemissa 1–1. Pajamäen punaisten avausmaalin iski kuin tyhjästä Rasmus Sievers, viime kaudella hirmuiset 25 osumaa Kutosessa mättänyt hyökkääjä.

PPV:llä oli useita hyviä maalipaikkoja karata avausjaksolla tai toisen jakson alussa johtoon, mutta palloa ei vielä saatu hyvin torjuneen vastustajan maalivahdin taakse. Sitkeästi jaksoi PPV kuitenkin jauhaa, ja lopulta Anton Inberg iski vapauttavan johto-osuman 2–1.

PETO yritti kovasti rynniä kohti PPV:n maalia, ja jonkinlaista painetta se sai myös aikaan. Samalla kuitenkin avautui PPV:lle jatkuvasti yhä parempia maalipaikkoja. Loppulukemat 3–1 viimeisteli tarkalla laukauksella Andrey Gurevich.

Voitolla on aina mukava aloittaa kausi, ja erityisen hienoa siitä tekee sen, että PPV:n peli oli heti kauden avausottelussa varsin tasapainoista.

Mukavaa on myös se, että Vitosessa otteluita on tuomitsemassa päätuomarin lisäksi kaksi linjuria. Tämä tuo peliin jämäkkyyttä, mitä on kaivattu viime kauden jälkeen. Kutosessa pelejä oli tuomitsemassa vain päätuomari.

PPV:n kausi jatkuu vajaan kahden viikon päästä 8.5. klo 19:20 alkaen. Silloin vastassa on Pitäjänmäessä HePu. Tervetuloa seuraamaan ottelua!

Rike vai ei? Rasmus Sievers kaatui rangaistusalueella, mutta tilanteesta ei tuomittu pilkkua.

Paikkoja oli useampaankin maaliin. Riku Laamasen pusku avausjaksolla meni hieman ohi maalista.