Palloliiton Helsingin piiri jakoi tunnustusta seuralegendoille
Julkaistu: 13.08.2019 00.00

Palloliiton Helsingin piiri jakoi tunnustusta seuralegendoille

Palloliiton Helsingin piirin puheenjohtaja Mikael Anthoni kävi 9.8.2019 luovuttamassa seuran monivuotiselle puheenjohtajalle Jukka Kasuriselle piirin kultaisen ansiolevyke numero 150 pitkäaikaisesta työstä jalkapalloilun hyväksi.

Jukka Kasurinen on PPV:n perustajajäsen ja monivuotinen seuran hallituksen puheenjohtaja. Hän aloitti valmentajana 1970 D1-junioreiden parissa. Nämä juniorit saavuttivat hänen johdollaan B-junioreiden Helsingin piirin mestaruuden vuonna 1974 ja osallistuivat B-junioreiden SM lopputurnaukseen.

Vuonna 1976 tämä joukkue sai osallistua myös A-junioreiden SM lopputurnaukseen mukana oli: MP, KuPS, TPS, Reipas, Ilves, HJK, SePS ja PPV. Hän sai lempinimen ’Boss’ pelaajiltaan, koska hän johti sekä PPV:tä että joukkuetta.

Seuran edustusjoukkuetta, joka koostui aluksi tästä samasta joukkueesta, hän valmensi aina vuoteen 1992 saakka.

Jukka Kasurisella oli ratkaiseva panos Jalkapallohallin rakentamisessa Pajamäkeen. Hän kävi lukuisia neuvotteluita Liikuntaviraston päällikön Anssi Rauramon kanssa hallin paikasta. Viimein hallin rakentaminen Pajamäkeen aloitettiin syksyllä 2001, ja heti seuraavana vuonna 2002 halli oli jo täydessä käytössä. Kun vuonna 2010 Järvenpäässä romahti vastaavanlainen halli, jouduttiin Pajamäen halli valitettavasti purkamaan.

Piiri muisti keväällä Reima Särkijärveä

Reima "Veppi" Särkijärvelle myönnettiin keväällä piirin hopeinen ansiolevyke numero 195 hänen 70-vuotissyntymäpäivänsä kunniaksi.

Iki-PPV Veppi on toiminut PPV:ssä sen perustamisesta lähtien niin pelaajana, hallituksen jäsenenä, seuran rahastonhoitajana kuin puheenjohtajana. Veppi oli seuran puheenjohtaja vuonna 2015, ja hän on tällä hetkellä hallituksen jäsen.

Veppi on ollut aktiivisesti kehittämässä seuraa viime vuosina, ja hänen johdollaan PPV on lähtenyt mukaan esimerkiksi Palloliiton laatujärjestelmään.

Koko PPV-yhteisö onnittelee lämpimästi seuralegendoja!

Seuran uusimmat