Jopox-mobiilisovellus ladattavissa
2.3.2017 13:42 Toimiston tiedotteet / Pääsivusto

Nyt se on valmis!

Kaikki Jopoxin käyttäjät voivat nyt ladata maksutta puhelimeensa Jopox-mobiilisovelluksen. Sovellus tekee joukkueen viestinnästä entistä helpompaa, tehokkaampaa ja nopeampaa.

Sähköpostin lisäksi sovelluksen kautta voi lähettää viestin suoraan vastaanottajan puhelimeen, täysin veloituksetta!

Puhelimen ruudulle ilmestyvä push-viesti varmistaa, että viesti huomataan heti ja siihen reagoidaan nopeasti.Sovelluksen nopeaa ja maksutonta viestipalvelua voi hyödyntää monessa tilanteessa. Voit esimerkiksi muistuttaa junioreiden vanhempia huomisen pelireissun lähtöajasta tai kertoa joukkueelle harjoitusten äkillisestä peruuntumisesta. Sovelluksen kautta viestintä on helpompaa kuin tekstiviestien lähettäminen ja suoraan puhelimeen lähetyt viestit tavoittavat ihmiset paremmin kuin perinteinen sähköposti.

Sovelluksessa on mukana myös Jopox-pukukopin tutut perustoiminnot helpossa ja hallittavassa muodossa.

Miten sovelluksen saa

Jopox-mobiilisovelluksen voi ladata maksutta iOS, Android sekä Windows -alustojen sovelluskaupoista. Kirjoita sovelluskaupan hakukenttään sana Jopox ja löydät sovelluksen helposti.

Edellytys sovelluksen käytölle on, että joukkueellanne on Jopox-pukukoppi käytössä ja pelaajat sekä vanhemmat on kutsuttu järjestelmään. Tämän jälkeen jäsenet voivat kirjautua lataamansa sovelluksen kautta joukkueen Jopox-pukukoppiin, ilmoittautua tapahtumiin, käydä keskustelua sisäisesti sekä ylläpitää omia yhteystietojaan.


   
Lisää uutisia
Pajamäen Pallo-Veikot Ry
«  Elokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Kategoriat