21
TAM
09.20
P2008, HJK Talvisarja

9:50 Laru sin, 10:40 Malmi valk, 11:05 Arabia sin - PPV 1   

Pajamäki

HJK:n talvisarjassa kaksi hienoa peliä Pedoilta

PPV08 jatkoi hyviä otteitaan HJK:n talvisarjassa, kun vastassa oli lauantaiaamupäivällä HJK:n kaupunginosajoukkueista Laru, Malmi ja Arabia.

PPV:n otteissa näkyi heti ensimmäisestä ottelusta lähtien vahvasti innokkuus ja tekemisen meininki. Ensimmäinen ottelu HJK/larua vastaan päättyi kuitenkin niukkaan 2-3-tappioon. Hienoa oli kuitenkin nousu alun 2-0-tappiotilanteesta mukaan peliin, ja maalintekopaikkoja oli runsaasti lopussa laittaa peli tasoihin.

Toisessa ottelussa PPV:n hyökkäysmylly alkoi jauhamaan tuttua tahtia, eikä HJK/malmista ollut maineikkaan myllyn pysäyttäjäksi. Komeiden syöttökuvioiden päätteeksi pallo löysi tiensä maaliin peräti viisi kertaa, ja lopputulos merkattiin PPV:n hyväksi 5-2.

Sama tahti jatkui aamupäivän viimeisessä kamppailussa, kun vastassa oli tuttu HJK/arabia, jota vastaan ottelut ovat aina olleet tasaisia ja laadukkaita. Lauantain taisto ei tuonut siihen muutosta, kun joukkueet esittivät jännittävän ottelun, joka päättyi lopulta PPV:n komeaan 5-3-voittoon.

Kaksi voittoa ja ennen kaikkea pelaajista huokunut peli-ilo sekä hyvä tekemisen meininki ilahdutti. Tsemppareina hyvistä otteista palkittiin Ali, Christian ja Pietari.

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista