Futishuumaa! P2017-18 joukkueessa kohtaavat ILO, HAASTEET ja ONNISTUMISET!
PPV P2017-18Julkaistu: 06.02.2024 19.30

Futishuumaa! P2017-18 joukkueessa kohtaavat ILO, HAASTEET ja ONNISTUMISET!

Tervetuloa tutustumaan Pajamäen Pallo-Veikkojen 2017-18 syntyneiden joukkueeseen - pieneen, mutta siksi myös äärimmäisen tehokkaaseen ryhmään, joka on suunnattu vuosina 2017 ja 2018 syntyneille futistaitureille! Valmentajamme omaa yli 10 vuoden mittaisen kokemuksen lasten ja nuorten valmennuksesta, mikä takaa ammattitaitoisen ja yksilöllisen ohjauksen jokaiselle pelaajalle. Panostamme valmennuksen laatuun ja hyvään oppimisympäristöön, emme pelaajien määrään ja joukkueen ylisuureen kokoon, jossa yksittäisen pelaajan huomiointi jää tekemättä.

Meillä korostamme, jalkapallon perustaitojen oppimisen ohella, liikkumisen ja joukkueurheilun perustaitojen oppimista iloisessa ja hyvähenkisessä ilmapiirissä. Talvisin Pajamäen halli ja kesäisin lähikentät tarjoavat meille erinomaiset harjoitusolosuhteet, joten pelaajamme voivat kehittyä parhaalla mahdollisella tavalla.

PPV on enemmän kuin seura – olemme pieni ja sympaattinen lähiöseura, joka panostaa laadukkaaseen valmennukseen ja innostavaan ilmapiiriin. Valmennuksemme on suunniteltu tarjoamaan sopivaa haastetta kaikille pelaajille, riippumatta heidän taitotasostaan. Pyrimme luomaan iloisen ilmapiirin, jossa jokainen pelaaja voi kukoistaa ja nauttia jalkapallon ilosta.

Haluamme tehdä juniorijalkapallosta mahdollisimman saavutettavan harrastuksen, ja siksi tarjoamme edullisen jäsenmaksun sekä noin kuukauden mittaisen ilmaisen kokeilujakson kaikille uusille pelaajille.

Tule mukaan PPV 2017-18 joukkueeseen – täällä rakennamme tulevaisuuden futista yhdessä ilolla ja innolla! Sydän sykkii punaista!

Ota yhteyttä ja tule tutustumaan. Harjoittelemme tällä hetkellä Pajamäen hallissa sunnuntaisin klo 13-14.

Futisterveisin,
Petri Riikonen
Joukkueenjohtaja
pajamaenpalloveikot.2017@gmail.com
p. 0400675035