PPV Leijonat Helsinki Cupin hopeamitalit kaulassa kesätauolle
Julkaistu: 17.07.2018 00.00

PPV Leijonat Helsinki Cupin hopeamitalit kaulassa kesätauolle

Pajamäen Pallo-Veikkojen vuosina 2008-2009 syntyneiden tyttöjen joukkue PPV Leijonat sijoittui Helsinki Cupissa hienosti harrestesarjan toiselle sijalle ja pelaajat pääsevät kesätauolle riemukkaissa tunnelmissa. Hieno menestys Helsinki Cupissa oli mukava palkinto pelaajien jo useamman vuoden jatkuneesta hyvästä harjoittelusta ja osoitus loistavasta joukkuehengestä jonka avulla tiukat ottelut saatiin käännettyä voitoiksi ja tasapeleiksi.

PPV:n Leijonat –joukkue on vuosina 2008 ja 2009 syntyneille tytöille tarkoitettu harraste/haastaja-tason joukkue joka pyrkii tarjoamaan edullisen ja hyvätasoisen mahdollisuuden jalkapallon harrastamiseen lähiseudun tytöille. Olemme matalan kynnyksen joukkue jonka toimintaan on helppo ja mukava tulla nauttimaan jalkapallosta.

Toiminnan laadusta emme tingi vaikka kustannukset ovatkin matalat. Treenaamme kesäisin Pajamäen hyväkuntoisella tekonurmella ja talvisin Pajamäen lämmitetyssä kuplahallissa. Valmentajallamme on yli 30 vuoden kokemus jalkapallon valmentamisesta eri tasoilla ja UEFA B –tason valmentajatutkinto. Harjoittelemme kaksi kertaa viikossa vuoden ympäri lyhyitä lomataukoja lukuun ottamatta. Harjoituksemme ovat huolella valmisteltuja ja sopivan haastavia. Uskomme siihen, että jalkapallotreenit voivat olla samaan aikaan hauskoja ja vaativia. Joukkuehenkeä rakennamme järjestämällä yhteistä toimintaa myös futiksen ulkopuolella.

Kevätkaudella 2018 PPV Leijonat osallistui Helsingin Piirin piirisarjaan tasolla 3 (harraste). Syyskaudelle joukkue nousee tasolle 2 (haaste). Leijonat osallistuvat myös noin kerran kuukaudessa viikonlopputurnauksiin ja talvella joukkue pelaa talvisarjaa.

Seuran uusimmat