Lomake sulkeutuu 14.04.2023 23.00
PPV ja PiTa ja etsivät neljää apuohjaajaa seurojen jalkapallokesäleirille. Kesäleiri järjestetään kahden viikon pituisena 5.6.-9.6. ja 12.6.-16.6.2023. Leirin päivittäinen kesto on noin 4 tuntia. Leirille osallistuu noin 60 pelaajaa joiden ikä on 8-14 vuotta.

Voit hakea apuohjaajaksi jos olet vähintään 15 vuotias (tai täytät 15 tämän vuoden aikana) ja olet leirin aikana korkeintaan 17 vuotias. Huomaathan, että sinun tulee sitoutua apuohjaajan työhön koko kahden viikon ajaksi.

Palkka kahden viikon työstä on 400€. Palkkaukseen saamme tukea OP:n Kesäduuni OP:n piikkiin kampanjasta: Kesäduuni OPn piikkiin | OP

Voit hakea apuohjaajaksi täyttämällä tietosi tähän lomakkeeseen. Hakemuksia otetaan vastaan 14.4. asti ja kaikille hakijoille ilmoitetaan haun tulokset viimeistään 3.5.

Lisätietoja antaa PPV:n valmennusvastaava Otto-Ville Kaukoniemi (okaukoni@gmail.com, +358503544729).
Tervetuloa mukaan PPV:n ja PiTan yhteiselle jalkapalloleirille!

Leiri järjestetään Pitäjänmäen urheilukentällä kesäkuun alussa. Leiri on kahden viikon mittainen. Voit toki osallistua leirille myös viikon ajan.  Leiri on tarkoitettu ensisijaisesti vuosina 2009-2013 syntyneille.

Leiriviikot ovat 5.6.-9.6. ja 12.6.-16.6. Kahden viikon leirin hinta on 140€ ja yksittäisen viikon hinta on 80€. Maksu sisältää ohjauksen ja kenttämaksut.

Päivittäinen leiriaika on kello 10-14.

Leiristä vastaa PPV:n junioripäällikkö Mikko Niskanen. Apuna hänellä toimii molempien seurojen valmentajia ja A- ja B-junioreita.
PPV ja PiTa järjestävät yhteistyössä jalkapallokoulun vuosina 2017 ja 2018 syntyneille futiksesta innostuneille tytöille ja pojille. Futiskoulu järjestetään Pitäjänmäen kentällä toukokuun alusta alkaen.

Futiskoulussa tutustutaan jalkapalloiluun reippaalla ja iloisella tavalla pelien ja leikkien kautta.

Treenipäivä on sunnuntai.

Kevään ensimmäinen treenikerta on 7.5. Treenit ovat klo 18-19.

Syksyllä ensimmäinen treenikerta on 6.8.

Kevätkaudella on 7 treenikertaa ja syyskaudella 8 treenikertaa.

Kevätkauden hinta on 110€ ja se sisältää vakuutuksen, pelipassin ja treenipaidan, pallon ja juomapullon.

Syyskauden hinta on 80€ sellaisille pelaajille jotka ovat olleet mukana kevätkaudella. Syksyllä aloittaville hinta on 110€.
OLETHAN YHTEYDESSÄ IKÄLUOKKASI JOUKKUEEN JOUKKUEENJOHTAJAAN ENNEN LOMAKKEEN TÄYTTÄMISTÄ!

Tällä lomakkeella voit rekisteröityä seuran juniorijoukkueisiin ja ilmoittaa tarvittavat tiedot seuralle. Täytäthän lomakkeen vasta, kun virallisesti haluat liittyä seuraan. Uusi pelaaja voi kokeilla kuukauden maksutta, otathan ensin yhteyttä joukkueenjohtajaan. 

Rekisteröitymällä sitoudut joukkueesi toimintaan ja maksuihin. Joukkueiden toiminta jaetaan vuoden sisällä kahteen ajanjaksoon: marraskuusta huhtikuuhun (talvikausi) sekä toukokuusta lokakuuhun (kesäkausi). Joukkueen kuukausimaksut ovat tyypillisesti joukkuekohtaisesti 20-45€/kk. Lisätietoja kunkin joukkueen joukkueenjohtajalta. 

Rekisteröitymällä sitoudut seuran jäsenmaksuun 95€ / vuosi ( 1.7. jälkeen liittyviltä 50€/ vuosi) ja joukkueiden maksuihin. Joukkueen toimintamaksu määräytyy siten, että toiminnasta aiheutuvat kulut (kuten harjoitusvuorot, turnaukset ja valmennuksen kulut) jaetaan joukkueen jäsenten kesken.

Joukkueeseen liittyminen vaatii myös liittymistä seuran jäseneksi ja seuran jäsenmaksun maksamista.
Uusi senioripelaaja, tällä lomakkeella voit rekisteröityä seuraan. Tiedot tallennetaan seuran jäsenrekisteriin ja pelaaja liitetään seuran sisäiseen viestintäkanavaan.

Rekisteröitymällä sitoudut seuran jäsenmaksuun 95€ / vuosi ( 1.7. jälkeen liittyneet 50€ / vuosi) ja joukkueiden maksuihin. Joukkueen toimintamaksu määräytyy siten, että toiminnasta aiheutuvat kulut (kuten harjoitusvuorot, turnaukset ja valmennuksen kulut) jaetaan joukkueen jäsenten kesken.
Mahdollisesti tarvittava Palloliiton pelipassi ja vakuutus tulee jokaisen senioripelaajan itse huolehtia + maksaa. Lisätietoja joukkueenjohtajalta. 

Joukkueeseen liittyminen vaatii myös liittymistä seuran jäseneksi ja seuran jäsenmaksun maksamista.

PPV:n kannattajajäseneksi voi liittyä yhteisö, säätiö tai yksityinen henkilö, joka haluaa tukea PPV:n toimintaa – eli mahdollistaa lähialueen lapsille ja aikuisille yhä laadukkaampaa ja elinvoimaisempaa harrastustoimintaa jalkapallon parissa.

Liittyä voit täyttämällä lomakkeen ja maksamalla kannattajajäsenmaksun (65€) alla olevalla maksulomakkeella.

Kannattajajäsenyys on voimassa kauden 2021–2022.