Tule sinäkin mukaan liikuttamaan lapsia!


PPV on vapaaehtoisvoimin toimiva jalkapalloseura Helsingin Pajamäessä. Haluamme tarjota lähialueen lapsille matalan kynnyksen jalkapallotoimintaa mahdollisimman laadukkaasti ja edullisin kustannuksin. Meillä onkin tarvetta kaikenlaiselle osaamiselle seuratoiminnassa, erityisesti junioripuolella: valmennuksesta ja ohjaamisesta niin tiedottamiseen kuin rahastonhoitoon ja joukkueenjohtamiseen.

Oletko kiinnostunut valmentamisesta ja ohjaamisesta ja haluaisit kehittyä siinä? Oletko taitava kirjoittaja tai viestinnän ekspertti ja haluaisit tukea pienen lähiöseuran toimintaa? Vai oletko kentis taitava valokuvaaja, joka haluaisi saada kuviaan esille PPV:n kanavissa?

Tarjoamme mahdollisuuden niin kokeneelle kuin kokemattomalle toimijalle yhteisöllisessä seurassa. PPV:n seuratoimijalta odotamme positiivista asennetta ja seuran toimintaperiaatteiden noudattamista.

Tarvetta seuran juniorijoukkueissa on erityisesti valmentajille. Tarjoamme aloittelevalle valmentajalle oivan polun tutustua valmentamiseen ja kehittyä siinä. Koulutamme sitoutuneita valmentajiamme Palloliiton koulutuspolun mukaisesti.

Kysy siis itseltäsi: onko minulla jotain osaamista, taitoa, intohimoa tai kontakteja, jotka voisivat hyödyttää pienen seuran toimintaa ja taata alueen lapsille laadukasta liikuntaharrastamista jatkossakin?

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä seuran puheenjohtajaan Reima Särkijärveen reima.sarkijarvi@gmail.com ja katsotaan sinulle sopiva rooli seurassa!