Nousujuna puksuttaa – Edustusjoukkue nousi lohkonsa kärkeen!
31.8.2018 22:58 Uutiset / Edustus

Edari jatkaa vahvaa kauttaan

PPV:n Edustusjoukkue on hirmuvireessä: joukkue on voittanut seitsemän ottelua putkeen. Nousu sarjatasoa ylemmäs vitoseen on täysin joukkueen omissa käsissä.

Elokuinen perjantai-ilta alkoi jo hämärtää Pitäjänmäen tekonurmella, kun PPV:n Edustusjoukkue nappasi kauden 10. voittonsa. Kurvin Vauhti/Partizani kaatui 2–0-lukemin.

Vaikka tuloksellisesti PPV on ollut hirmulyönnissä, perjantain ottelu oli valkoisissa pelanneelle pajamäkeläisillä silti todella haastava. Erityismaininnan ansaitseekin maalivahti Olli-Pekka Pennanen, joka piti joukkuetta vaikeissa paikoissa pystyssä huipputorjunnoillaan.

PPV oli tarpeeksi tehokas omissa maalipaikoissaan. Jasu Kajander tykitti pallon komeasti maaliin vastahyökkäyksen päätteeksi avausjaksolla.

PPV oli puolusti sitoutuneesti 1–0-johtoaan, ja vastustaja hönki päälle koko toisen jakson. Olli-Pekan ohi se ei palloa kuitenkaan saanut.

2–0-lukemat ja pelin lopullinen niitti tulivat toisen jakson lopussa, kun Johan Inberg laukoi tarkasti pallon maaliin.

Voitto oli PPV:lle seitsemäs peräkkäinen. Seitsemäs! Ihan jokapäiväistä ei tällainen voittokulku ole Edustusjoukkueelle ollut viime vuosina.

Voitto nosti PPV:n kutosen ykköslohkon kärkeen, vaikka PPV:llä on yksi matsi vähemmän pelattuna kuin lähimmillä uhkaajilla. Kautta on jäljellä neljä ottelua.

Vaikka lohkokärjessä paistatellaan, tappioihin ei ole varaa. Ykköslohkon kärki on ollut koko kauden todella tasainen, joten pistemenetykset saattaisivat tiputtaa sijoitusta rajustikin. Lohkon kaksi parasta nousee suoraan vitoseen.

Selvää on se, että homma on täysin PPV:n omissa käsissä. Voittamalla kauden loput neljä, nousu on varmaa.

Kutosen sarjatilannetta voi tarkastella täältä: https://www.palloliitto.fi/splhelsinki/kutonen?gro...

PPV:n kausi jatkuu tiistaina 4.9 Talissa.


   
Lisää uutisia
Pajamäen Pallo-Veikot Ry
«  Kesäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
 
Kategoriat