Suosittu Futiskoulu starttaa 15.5.
Julkaistu: 27.03.2022 00.00

Suosittu Futiskoulu starttaa 15.5.

PPV järjestää jälleen joka keväisen futiskoulunsa! Suosittu futiskoulu tarjoaa lapsille ensikosketuksen jalkapalloon ja tarjoaa mahtavia elämyksiä saman ikäisten kavereiden kanssa. Futiskoulu on tarkoitettu 5–7-vuotiaille tytöille ja pojille.

Futiskouluharjoitukset pitävät sisällään pelejä, leikkejä sekä liikunnallista puuhaa, unohtamatta jalkapallotaitojen opettelua. Tavoite on saada lapsille hikeä pintaan, hymy huulille ja kivoja hetkiä jalkapallon parissa. Harjoituksiin mukaan tarvitaan liikuntaan sopivat varusteet, juomapullo ja pallo (Mikäli palloa ei löydy, seuralta voi lainata palloa).

Harjoituksista vastaa seuran junioripäällikkö Mikko Niskanen, jolta löytyy useiden vuosien kokemus futiskoulutoiminnan järjestämisestä. Apuvalmentajina toimii seuran omia junioreita sekä valmentajia, jotta valmentajia on varmasti riittävästi jokaisessa harjoituksessa.

Futiskoulun ensimmäiset harjoitukset järjestetään 15.5. ja harjoituksia on aina 19.6. asti. HUOM! 29.5. EI FUTISKOULUA! Kenttä ei ole käytettävissä.

Futiskoulun hinta on 50 € (sisältää pelipassin, vakuutuksen ja seuran paidan). Ilmoittautuminen alla olevan lomakkeen kautta. Harjoitukset järjestetään aina sunnuntaisin kello 12–13, Pajamäen kentällä (Takkatie 36, Helsinki).

Vielä ehtii mukaan. Ota yhteyttä junioripäällikkö Mikko Niskaseen - mikko.niskanen(at)ppv.fi