Info uudelle pelaajalle

Oletko kiinnostunut jalkapallon harrastamisesta? Tervetuloa Pajamäen Pallo-Veikkoihin, aitoon länsihelsinkiläiseen futisseuraan!

Tavoitteenamme on mahdollistaa laadukas jalkapallon harrastaminen niin lapsille kuin aikuisille kohtuullisin kustannuksin, lähellä kotia. Toimintaa seurassa on niin pojille, tytöille, miehille kuin naisille.

Täältä löydät tiesi oikean joukkueen matkaan. Jos sinulla on jotain kysyttävää seuran toiminnasta, ota rohkeasti yhteyttä puheenjohtajaan Juuso Kokkoseen (juusokokkonen2@gmail.com).


Uusi junioripelaaja, näin pääset mukaan PPV:n toimintaan:

Joukkueiden harjoituksiin saa tulla veloituksetta kokeilemaan. Ota siis yhteyttä oman ikäluokan vastuuvalmentajaan ja joukkueenjohtajaan ja sovi asiasta tarkemmin.

Seuraavassa listattuna PPV:n juniorijoukkueet. Klikkaamalla pääset kyseisen joukkueen omille sivuille, josta löydät joukkueen yhteystiedot "toimihenkilöt"-kohdasta.

Tervetulleita seuran juniorijoukkueisiin ovat kaikki innokkaat pelaajat futistaustasta riippumatta. Kaikki joukkueemme harjoittelevat hyvissä olosuhteissa Pajamäessä, osa myös muilla lähialueen kentillä. Kaikki juniorijoukkueemme osallistuvat aktiivisesti ympäri vuoden pelitoimintaan (piirisarjat, talvisarjat, peli-illat ja turnaukset).

Huomioithan, että pelaajaa ei ole vakuutettu joukkueen harjoituksissa tai peleissä, mikäli hänellä ei ole pelipassia ja vakuutusta Pelipaikasta tai omaa vakuutusta.

Mikäli haluat jo rekisteröityä joukkueen jäseneksi, se onnistuu oheisella lomakkeella: https://www.ppv.fi/lomake/273/uuden-pelaajan-rekisteroityminen


Perheen pienimmille, 2012–2015 syntyneille järjestetään futiskoulua keväällä ja syksyllä, ja suosittelemmekin kokeilemaan lajia ensin futiskoulussa ennen siirtymistä ikäluokkajoukkueen matkaan, jos aiempaa jalkapallokokemusta ei ole.

Tytöt/Pojat 2012-15 syntyneet, Futiskoulu


Harrastamisen hinta:

PPV:n juniorijoukkueissa kiinteät kustannukset ovat pelaajaa kohden:

    • Seuran jäsenmaksu 65€/pelaaja/vuosi
    • Joukkueiden toimintamaksut, yleisesti 20-40€ kuukaudessa / pelaaja. Toimintamaksuilla katetaan pääasiassa kenttävuokrat ja joukkueen muut juoksevat kulut.
    • Pelipassi ja vakuutus. Niiden hinta riippuu pelaajan iästä (lisätietoa täältä).

Edellä mainittujen lisäksi kustannuksia syntyy varusteista. Niistä lisätietoa PPV:n varustesivuilla.


Uusi aikuispelaaja, näin pääset mukaan:

Tällä hetkellä seurassa toimii aktiivisesti viisi miesten joukkuetta ja yksi naisten joukkue.

Osa joukkueista rekrytoi aktiivisesti uusia jäseniä. Etenkin uudet naispelaajat ovat lämpimästi tervetulleita PPV/Sisters-joukkueeseen!

Mikäli olet kiinnostunut liittymään johonkin PPV:n aikuisjoukkueeseen, ota yhteyttä joukkueenjohtajaan ja kysy tarkemmin. Seuraavassa linkit joukkueiden sivuille, joissa "toimihenkilöt"-kohdasta löydät joukkueen yhteystiedot.


   
Lisää uutisia
Pajamäen Pallo-Veikot Ry
«  Syyskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Kategoriat